با افزونه بهینه سازی سایت حرفه ای شما میتوانید کل بازار را در یک چشم بهم زدن به سمت و سوی محصولات و خدمات شرکت خودتان سوق دهید ، بله این است قدرت SEO که می تواند یک شرکت خیلی کوچک با تعداد پرسنل کم را بالاتر از یک شرکت بزرگتر با پرسنل بیشتر قرار دهد. اما چطوری و به چه نحوی ؟ کلید کار در دست شرکت های سئو کار میباشد که شرکت سیماگر مدعی آن است بکی از شرکت های برتر در زمینه سئو وب سایت میباشد که تضمین بهینه سازی رتبه و جایگاه شما را در موتور های جستجو تعهد میدهد. ارزش مادی یک سایت به دو عامل اصلی بستگی دارد یک میزان تحمل فشار و قدرت و در زمان هایی که در خواست زیادی از کاربران را پاسخ میدهد و دو موضوع اصلی ما یعنی سئو میباشد. شرکت سیماگر یک شرکت تخصصی در زمینه طراحی سایت و سئو ، برندینگ ، تبلیغات ، بازاریابی اینترنتی میباشد.
سایت ووکامرسی و فروشگاهی دارید؟ صاحب یک سایت گردشگری هستید؟ پس بدون شک از تصاویر زیادی در سایتتون استفاده میکنید و آپلود تصاویر بیکیفیت قطعاً به کسب و کار شما آسیب میزنه.
اگر به حجم تصاویر دقت کرده باشید متوجه میشید که اکثر اونها چند صد کیلوبایت و یا چند مگابایت هستند؛ حالا تصور کنید این حجم از اطلاعات باید با هربار درخواست کاربر برای باز کردن سایت، بارگذاری بشه؛ اینجوری میزان زیادی از منابع سرور بکار میره و به دنبال اون سرعت لود سایت کاهش پیدا میکنه.
البته برای جلوگیری از پاسخ همیشگی به درخواستهای کاربر میشه از بهترین افزونه های کش وردپرس استفاده کرد اما با نصب افزونه کش یا فعال کردن قابلیت لیزی لود یا لود تنبل تصاویر، مشکلات پیرو استفاده از تصاویر پرحجم رفع نمیشه! استفاده از بهترین افزونه بهینه سازی تصـاویر وردپرس یکی از راههای بهینه سازی تصاویر سایت بدون افت کیفیت هست که در این مطلب قراره به طور مفصل بهش بپردازیم.
نکته: بهینه سازی عکس ها در وردپرس یک موضوع مفصل و البته جالب هست که در این مورد بهتون توصیه میکنم مقاله جامع بهینه سازی تصاویر رو دنبال کنید.
سرفصلهای پست اگر مطلب بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس رو در سایت میزفا خونده باشید، میبینید که یکسری از این افزونهها از قابلیت بهینه سازی تصاویر آپلود شده بهرهمند هستند اما راهحل پیشنهادی ما استفاده از افزونه و ابزارهای تخصصی هست.
یک افزونه فشرده سازی و بهینه سازی تصویر باید حجم تصاویر رو بدون افت کیفیت مشهود به پایینترین حد ممکن برسونه.
دوستان، حجم تصاویر سایت یکی از فاکتورهایی هست که در سئو سایت بسیار مؤثره و چیزی نیست که یواست سئو (برای مثال) اون رو بررسی کنه.
بهتون پیشنهاد میکنم برای اطلاعات بیشتر راجع به رابطهی بهینه سازی تصویر و سئو، مطلب سئو داخلی وردپرس رو مطالعه بفرمایید.
در ادامه با افزونه کاهش حجم تصاویر وردپرس به ترتیب اولویت آشنا بشید.
بدون شک با جستجوی بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس در هر موتور جستجویی، اسم افزونه wp smushit به چشمتون میخوره.
این افزونه قدیمی بارها برنده جایزه Plugin Madness شده و تابحال بیش از 1 میلیون کاربر اون رو نصب و فعال کردند.
افزونه smush به 35 زبان از جمله زبان فارسی در دسترس هست و تمام گزینههای اون رو میتونید به زبان فارسی مشاهده کنید؛ ازونجایی که رابط کاربری smush بسیار راحت و آسونه میتونه مناسب هر دو گروه افراد مبتدی و افراد حرفهای باشه.
یکی از قسمتهای جالب این افزونه اطلاعاتی هست که راجع به عکسها و فضایی که با بهینهسازی عکس ها آزاد کردید رو به نمایش میذاره.
حتی اگه با وجود آپلود تعداد زیادی تصویر، تابحال فشرده سازی تصاویر در وردپرس رو انجام ندادید و همین عامل باعث افت سئو سایت و سرعت شده، با نصب افزونه wp smushit میتونید به یکباره تعداد زیادی تصویر رو بهینهسازی کنید.
به این قابلیت فشردهسازی انبوه یا bulk optimize میگن.
این افزونه ی بهینه سازی تصویر به دو صورت رایگان و پرمیوم قابل استفاده هست.
اگر دنبال بهینهسازی دوبرابر و گزینههای متنوعتر هستید، میتونید نسخه پرمیوم wp smushit رو دانلود و نصب کنید.
ویژگیهای بارز افزونه: جهت دانلود افزونه Smush اینجا کلیک کنید.
فرقی نداره حجم تصاویر چقدر باشه، افزونه EWWW Image Optimizer تمام تصاویر رو بهینه سازی و رمزگذاری میکنه.
بله رمزگذاری! این افزونه به عنوان یکی از بهترین افزونه های کاهش حجم عکس در وردپرس این امکان رو داره تا بعد از آپلود و بهنیه سازی هر تصویر، اون ها رو با SSL encryption ایمن کنه.
برخلاف افزونه smush، این افزونه محدودیتی در حجم تصاویر نداره؛ یعنی اگر افزونه اسموش تنها تصاویری با حداکثر حجم 5mb رو بهینه و فشردهسازی میکرد، پلاگین EWWW چنین محدودیتی رو نداره.
این افزونه میتونه حجم تصاویر رو بدون افت کیفیت پایین بیاره، البته افزونه EWWW Image Optimizer میتونه عکسای قدیمی رو هم بهینه کنه.
تنها نقطه ضعفش اینه که بر خلاف سایر افزونهها که بهینهسازی رو روی سرورهای خودشون انجام می دادن، EWWW بهینه سازی تصاویر رو با سرور سایت شما انجام میده.
پلاگین EWWW تابحال بیش از 800,000 نصب فعال داشته و برای استفاده از اون نیازی به ثبتنام ندارید؛ ولی اگر دنبال امکانات اضافی هستید باید ثبت نام و کد API دریافت کنید.
ویژگیهای بارز افزونه: امکانات خوبی افزونه بالا برای سئو عکس داره.
جهت دانلود افزونه EWWW اینجا کلیک کنید.
این افزونه با بیش از 300,000 نصب، یکی از معروفترین افزونه های بهینه سازی عکس برای سایت شناخته میشه.
یکی از نکات مثبت این افزونه اینه که توسط کمپانی wp media ارائه شده؛ در واقع wp media همون شرکتی هست که پلاگین معروف wp rocket رو ارائه داده.
به احتمال زیاد با این افزونه کار کردید یا حداقل اسمشو شنیدید.
پس بهتون توصیه میکنم راجع به موشک وردپرس یا wp rocket مطلب بهترین افزونه کش وردپرس رو دنبال کنید.
از مزایای پلاگین Imagify اینه که قابلیت تبدیل فرمت تصاویر به فرمت WebP رو فراهم کرده.
افزونه Imagify یکی از بهترین افزونه های بهینه سازی تصاویر وردپرس، از سه سطح برای کاهش حجم تصویر استفاده میکنه: محدودیتی که راجع به نسخه رایگان این افزونه وجود داره اینه که در هرماه تنها تا 25mb از تصاویر رو میتونید بهینه سازی کنید؛ برای رفع این محدودیت باید نسخه پرو imagify رو تهیه کنید.
ویژگیهای بارز افزونه: جهت دانلود افزونه Imagify اینجا کلیک کنید.
چهارمین افزونهای که قراره به عنوان بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس بهتون معرفی کنیم، ShortPixel هست.
این پلاگین میتونه هر تصویری اعم از تصاویر کتابخانه رسانه وردپرس و یا تصاویر گالری مثل NextGEN و Modula رو بهینه سازی کنه.
برخلاف افزونه smush، افزونهی ShortPixel محدودیتی روی حجم عکس نداره.
ShortPixel بخاطر امکانات خوبش تا به الآن بیش از 200,000 نصب فعال داشته که نشوندهندهی اعتماد کاربران به این افزونه هست.
یکی از مزایای این پلاگین اینه که با انتخاب گزینه WebP Images از تصاویر سایت شما نسخهی WebP ایجاد میکنه؛ جالبه بدونید این فرمت بسیار محبوب گوگل هست.
خلاصه اگه دنبال یک افزونه بهینه سازی عکس هستید، ShortPixel میتونه انتخاب خوبی باشه.
البته بعد از نصب این افزونه رایگان نیاز به کلید API دارید که دریافت اون بدون هزینه هست.
ویژگیهای بارز افزونه: جهت دانلود افزونه ShortPixel اینجا کلیک کنید.
به احتمال قوی حداقل یکبار تجربهی کار با سایت tinypng رو داشتید.
این سایت مختص بهینه سازی عکس هست و برای ورود به سایت باید با آیپی خارجی وارد بشید.
این سرویس معروف، رنگهای غیرضروری موجود در تصاویر رو حذف میکنه و حجم اونها رو با افت کیفیت نسبی، کاهش میده.
اما در این مطلب قراره بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس رو معرفی کنیم؛ پس از سایت tiny png میریم سراغ افزونهی این سرویس مشهور! تابحال بیش از 200,000 کاربر افزونه tiny رو نصب و استفاده کردند.
همونطور که در تصویر پایین میبینید، تنظیمات این افزونه چندان پیچیده نیست و فقط شامل یکسری گزینههای مهم مثل تغییر اندازه تصاویر یا انتخاب بهینه سازی خودکار هست.
همچنین میتونید تصاویر رو برحسب اندازهشون بابت بهینه سازی مستثنی کنید.
نسخه رایگان این افزونه مثل افزونه imagify محدودیت داره و در هرماه تعداد محدودی از تصاویر رو بهینهسازی میکنه؛ برای رفع این محدودیت باید نسخه پرمیوم رو خریداری کنید.
ویژگیهای بارز افزونه: جهت دانلود افزونه tinypng اینجا کلیک کنید.
اگر دنبال یک افزونه فشرده سازی تصاویر وردپرس با قابلیت بهینه سازی تصاویر و لیزی لود هستید، افزونه Optimole رو بهتون پیشهاد میدم.
این افزونه کاملاً مبتنی بر سیستم ابری هست؛ یعنی برای بهینه سازی تصاویر از CPU سرور سایت کار نمیکشه و در عوض فرآیندها رو روی پردازشگر ابری مخصوص انجام میده (برخلاف EWWW).
یکی از مزایای افزونه Optimole اینه که میتونید درجهی افت کیفیت تصاویر رو از کم تا زیاد تغییر بدید.
البته اگر از نسخه رایگان استفاده میکنید باید راجع به محدودیتی که این افزونه مقرر کرده، اطلاع داشته باشید؛ افزونه Optimole روی ارائه تصاویر بهینه شده تا 5000 بازدید در ماه محدودیت داره.
یعنی اگر در یک ماه 5001مین بازدیدکننده از تصاویر سایتتون بازدید کنه، تصاویر اورجینال با حجم اصلی و بدون بهینهسازی لود میشن.
پس اگه سایت شلوغی دارید، میتونید نسخه پرو این پلاگین خوب رو تهیه کنید.
ویژگیهای بارز افزونه: جهت دانلود افزونه Optimole اینجا کلیک کنید.
هفتمین افزونهای که قراره به عنوان بهترین پلاگین فشرده سازی تصاویر وردپرس معرفی بشه، افزونهی reSmush.
it با بیش از 100,000 نصب فعال هست.
این افزونه با فرمتهای JPG، PNG و GIF سازگاره و میتونه بارگذاری سایت شما رو بهبود بده.
این سرویس حداقل توسط 400,000وبسایت با CMSهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته (CMSهایی مثل وردپرس، جوملا، دروپال،پرستاشاپ و مجنتو).
امکانات افزونه reSmush.
it چندان زیاد نیست و تمام گزینهها در یک صفحه گنجونده شدند اما یکی از ویژگیهای جالب اون اینه که برحسب انتظاراتتون میتونید بین عدد 0 تا 100 یک عدد رو به عنوان کیفیت تصویر بعد از بهینه سازی وارد کنید.
طبیعتاً هرچقدر عدد نزدیک به 100 باشه، کیفیت تصاویر در بهینه سازی حفظ میشه.
اگر براتون سواله که در نسخه پرو این افزونه چه خبره، باید بگم که با خرید نسخه پرو افزونه reSmush.
it محدودیتی بابت حجم اولیه تصاویر که تا 5mb هست، وجود نداره!! ویژگیهای بارز افزونه: جهت دانلود افزونه reSmush.
ir اینجا کلیک کنید.
آخرین افزونهای که می خوام بهتون معرفی کنم، کمی متفاوت از سایر افزونه های بهینه سازی تصویر هست.
پلاگین imsanity یکی از پلاگینهای مشهور برای تغییر اندازه یا resize کردن تصاویر وردپرس محسوب میشه.
imsanity رو نمیشه صرفاً به عنوان افزونه فشرده سازی و بهینه سازی تصویر به حساب آورد اما بخاطر قابلیت تغییر سایز و کاهش کیفیت تصاویر، جا داره که اون رو در لیست بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس قرار بدیم ولی درواقع به عنوان یک افزونه تغییر سایز عکس وردپرس شناخته میشه.
روند این افزونه به این صورته که حداکثر عرض و ارتفاع و کیفیت تصاویر توسط شما در تنظیمات درج میشه؛ حالا اگر اندازه تصویری بعد از آپلود بیشتر از محدودهای که مشخص کردین باشه، افزونه imsanity به طور اتوماتیک اندازه عکس رو کاهش میده و جایگزین عکس اصلی میکنه.
با قابلیت Bulk Resize Images میشه عکسهای قبلی رو به صورت تجمیعی و انتخابی، تغییر اندازه داد.
در حال حاضر بیش از 300,000 کاربر این افزونه رو نصب و فعال کردند.
نکته مهم: لطفا قبل از تغییر سایز توسط این افزونه بیاین بک آپ تهیه کنید تا خیالتون راحت باشه.
میتونید مقاله بهترین افزونه های بک آپ گیری برای وردپرس رو بخونید.
ویژگیهای بارز افزونه: جهت دانلود افزونه Imsanity اینجا کلیک کنید.
خب به انتهای این مطلب رسیدیم.
امیدوارم اگر دنبال دانلود بهترین افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس بودید، این مطلب مثمر ثمر بودهباشه و بتونه باعث افزایش سرعت سایت شما بشه.
برای سهولت در مقایسه و نتیجهگیری نهایی، لیست پایین رو مطالعه بفرمایید.
پیشنهاد: حتما ابزار GTmetrix رو میشناسید.
یک ابزار قوی برای بهبود و بهینه سازی وردپرس است که نزدیک به ۵۰ فاکتور سرعت سایت رو بررسی میکنه، امروزه هم سرعت سایت اهمیت بالایی داره، اگر سرعت براتون مهمه پیشنهاد میکنم آموزش gtmetrix میزفا رو بخونید و یا حداقل تو سیستم خودتون ذخیره کنید تا بعدا مطالعه کنید.
در این مقایسه و نتیجه گیری جدول فوق، سلایق فردی هم دخیله.
در هر صورت اگر خود شما پیشنهاد دیگهای دارید، میتونید ما رو از نظرات مفیدتون بهرهمند کنید.
مثل همیشه پاسخگوی سوالات شما عزیزان در بخش کامنت هستیم.
در نهایت از شما بابت مطالعهی این مطلب در سایت میزفا تشکر میکنم 🙂 نویسنده مقاله: پرستو علیرضازاده / کارشناس تولید محتوا آپدیت و سئوی مقاله: پوریا آریافر / متخصص و مشاور سئو سلام و عرض ادب.
بنده می خواستم فرمت تصاویر سایت خودم رو به webp تبدیل کنم ولی چون از CDN استفاده می کنم مجبور هستم آدرس تصاویر رو تغییر بدم، مثلا site.
ir/image.
jpg به site.
ir/image.
jpg.
webp تبدیل میشه، به نحوی که آدرس قبلی 404 میشه.
این از نظر سئو به سایت آسیب میزنه؟ متشکرم.
سلام مهدی.
بله به سئوی عکس شما حتما آسیب میزنه.
سلام من داخل سایتم قبلا عکس گذاشتم ولی حجم بالا بودن اگه الان بخوام دوباره آپلود کنم از ایندکس گوگلحذف میشه ؟ واسه سئو مشکلی پیش نمیاد ؟ سلام طناز.
اگر حجم بهینه شده رو اپلود کردی عکس قبلی رو از هاست حذف نکن.
درواقع دیگه از اون عکس با حجم بالا استفاده نکن و داخل متن ها و پست های وردپرسی خودت نیار ولی تو رسانه ها پاک کردن عکس رو انتخاب نکن.
با عرض سلام و خسته نباشید شما کدوم از این افزونه هارو پیشنهاد میدید ؟ من توی جی متریکس همیشه این مشکلرو دارم برای بهینه کردن تصاویر ! ممنون میشم نظر شمارو در مورد یکی از این ها ببینم باتشکر فراوان سلام محمدمهدی عزیز.
من از همه این افزونه های بهینه سازی تصویر استفاده کردم و هر کدوم مزایا و معایت خودش رو داره.
طبیعتا اگر خودم یکیش رو همیشه استفاده میکردم در میزفا نمیومدیم این چند تا بالایی رو معرفی کنیم و فقط همون یک دونه رو معرفی میکردیم.
برای یک وردپرس میبینی دومی خوبه برای یکی اولی.
من خودم ولی بیشتر از همه اینا ابزار فتوشاپ رو انتخاب میکنم.
نحوه استفاده از این ابزار در اینترنت هم هست ولی دقیق تر و بهترش رو خواستی ما در آکادمی میزفا یک دوره کوتاه ولی مفید درباره این موضوع داریم.
اسم دوره رو گذاشتیم کاهش حجم تصاویر بدون افت کیفیت عالییی سلام سارا.
خوشحالیم از حضور شما.
موفق باشید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * دیدگاه نام * ایمیل * وب سایت اینجا کلیک کن و اسکرین شات یا ویسی از مشکل یا سوالت اپلود کن: حداکثر حجم فایل برای آپلود: 1 مگابایت.
فایلهای مجاز برای آپلود: عکس, ویس, ویدیو, ورد یا پی دی اف, فایل متنی, زیپ.
شما میتونید برای بهتر پرسیدن سوالتون، عکس یا ویس یا حتی فیلم در بخش نظرات میزفا آپلود کنید.
برای ضبط ویس میتونید از خود واتس آپ استفاده کنید و بعد اینجا آپلود کنید و برای ارسال عکس هم کافی هست اسکرین شات بگیرید.
مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم میتوانید بدون ارسال دیدگاه مشترک ایمیلی این نوشته شوید.
عضویت در خبرنامه هفتگی برای دریافت: این تفاوت اصلی ما با اکثر سایتها میباشد، بله بالای ۹۵ درصد از مقالههای میزفا را سایتهای دیگر کپی میکنند، و این نشان میدهد که مقالات ما در زمینه خود جز بهترین های فضای وب فارسی هستند چرا که بالای ۸۰ درصد عکسها اختصاصی بوده و همینطور برای هر مقاله خالصانه زمان گذاشته شده تا کیفیت بالایی داشته باشند، از بازخوردهای کاربران در نظرات به کیفیت این مقالههای رایگان میتوان به راحتی پی برد، حال ببینید خدمات غیررایگان ما چه کیفیتی خواهند داشت.
دیگر کیفیت کپی کردنی نیست ;-) عضویت در خبرنامه هفتگی برای دریافت:
شرکت سیماگر یک شرکت معتبر نرم افزاری در زمینه تولید نرم افزار، طراحی سایت، سئو سایت، نرم افزار های حرفه ای تحت وب توزیع شده، برندینگ و تبلیغات، بازاریابی از جمله دیجیتال مارکتینگ میباشد که نشان از توان عملیاتی این شرکت در ارائه خدمات میباشد. ما در تلاش هستیم تا با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی که امروزه مردم کشور عزیزمان ایران با آن دست و پنجه نرم میکنند با ارائه کار با کیفیت و قیمت مناسب باعث رضایت مندی مشتریان عزیزمان شویم و به عنوان مسئولیت اجتماعی خودمان سهمی در رونق کسب و کار های کشورمان داشته باشیم.
جهت مشاوره و استعلام قیمت میتوانید از طریق شماره تلفن های زیر به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید