با طراحی سایت زیتون فیشمی شما کسب وکار اینترنتی خود که را کنار شغل سنتی تان است فعال نمایید تا از دیگر فرصت هایی که تابحال تجربه نکرده اید بهره مند شوید. تا به امروز تمامی کسانی که به صورت عمده و خرده در بازار فعالیت میکردند فضای اینترنت را کمی خاموش دیده بودند با بالا رفتن سطح آگاهی مردم و حضور اپلیکیشن هایی مانند اینستاگرام این نیاز در خود پیدا کرده اند و به صورت جسته و گریخته بدنبال طراحی سایت و سئو سایت وب سایت یا وب اپلیکیشن شان افتاده اند.
شرکت سیماگر یکی از شرکت هایی معروف در زمینه طراحی سایت، سئو و بازاریابی اینترنتی میباشد که توسط تیمی جوان و خلاق و خوش فکر با سابقه 15 ساله در زمینه برنامه نویسی و راه اندازی استارت آپ و دیجیتال مارکتینگ تاسیس شده است. با طراحی سایت زیتون فیشمی شما میتوانید از بستر اینترنت به کسب و کار خود بپردازید و فرصت های فروش خود را برای بهتر دیده شدن افزایش دهید.
«خبرجنوب» نوشت: «داغداران طرح زیتون» این عنوانی است که زیتون کاران فارس برای خود انتخاب کرده و قصد دارند تا خسارت ناشی از اجرای غلط طرح زیتون کاری در یکی دو دهه قبل در این استان را از دولت یازدهم بگیرند تا شاید مرهمی بر زیان هنگفتی باشد که در این سال ها به آنها وارد شده است.
با پيگيري هاي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي شيراز انجمن زيتون فارس براي رسيدگي به وضعيت زيتون كاران استان تشكيل شد، انجمني كه رسيدگي به خسارت زيتون كاران و دريافت غرامت اين خسارات را يكي از اصلي ترين فعاليت های خود قرار داده است.
محمد علي كمالي سروستاني رئيس انجمن زيتون كاران فارس با انتقاد از بي توجهي به كشت كارشناسي زيتون در اين استان از سال 78 تا 86 يعني از 18 سال قبل به «خبرجنوب» گفت: متاسفانه اين روزها شاهد عمق فاجعه اي در باغات زيتون استان هستيم كه نخستين گام اين فاجعه در سال 78 برداشته شد.
وي اظهار داشت: در آن سالها كه يكي از بدترين انواع نهال زيتون روانه فارس شد و كشت رقم نهال شنگه باعث گرديد تا آب و خاك حاصلخيز فارس صرف توليد زيتون هايي شود كه خاصيت چنداني براي روغن گيري نداشته و از لحاظ سايز به درد كنسرو زيتون نمي خورد.
كمالي سروستاني بيان داشت: رقم شنگه زيتون محصولي ريز است و هسته آن نسبت به دانه درشت است و علاوه بر آن پايينترين پتانسيل براي روغن گيري را دارد بر همه اين معضلات هزينه برداشت گزاف اين محصول را نيز اضافه كنيد تا مشخص شود اين محصول چقدر ميتواند به زيان باغداران باشد.
وي با بيان اين كه چند وقتي است باغداران زيتون يا باغات خود را خشك كرده و رها ميكنند و يا با خشك كردن درختان به پيوند درختان قديمي با ارقام جديد و پر محصول روي آوردهاند اضافه كرد: نهال هاي زيتوني كه در سال هاي 78 تا 86 در سايه كم توجهي مسئولان فارس توليد شد به هيچ عنوان اقتصادي نبوده و نيستند و در آن زمان تولید نهال زيتون در انحصار 4-3 توليد كننده بود و به دليل آن كه اجازه ورود نهال از ساير استان ها براي جلوگيري از شيوع آفات در فارس را نمي دادند فضا براي توليد نهال هاي غيراقتصادي براي اين چند توليدكننده محدود، بسيار مهيا شد.
رئيس انجمن زيتون فارس با تاكيد بر اين كه خسارت ده ها ميلياردي از محل كشت نهالهاي غيراقتصادي به زيتون كاران فارس وارد شده است افزود: در چند مدت اخير زيتون كاران خواستار پرداخت غرامت ناشي از خسارت وارده از محل كشت اين نهال ها شده اند.
آن ها معتقدند به كارشناسان وقت سازمان جهاد كشاورزي اعتماد كرده بودند و نهال هايي كه مورد توصيه آنها بوده كاشته اند غافل از آن كه چه ضرر و زيان هنگفتي در انتظار آن هاست.
اين باغداران قصد دارند خسارت چند سال زحمت شان براي ثمر اين درختان را دريافت كنند.
به گفته وي بر اساس برآوردهاي صورت گرفته خسارت چند سال اخير بزرگ ترين باغ زيتون يكپارچه كشور كه در فارس قرار دارد 7 ميليارد تومان برآورد شده كه در مراجع قضايي در حال بررسي نهايي است همچنين به يكي از باغات دو سه هكتاري در فسا هم 48 ميليون تومان خسارت پرداخت شده است.
كمالي سروستاني با بيان اين كه قصد داريم پيگيري هاي جزيره اي و پراكنده باغداران براي دريافت غرامت را به صورت يكپارچه از طريق انجمن زيتون فارس ادامه دهيم، افزود: يكي از مشكلات براي پيگيري قضايي باغداران اين است كه مجبورند عليه سازمان جهاد كشاورزي استان اقامه دعوي كنند اين در حالي است كه انصافاً كارشناسان و مديران فعلي اين سازمان براي جبران خسارت باغداران زيتون، نهايت همكاري را دارند و اين مشكل به مديران اسبق اين سازمان برمي گردد بنابراين برخي از باغداران از پيگيري منصرف شده و ترجيح مي دهند به جاي شكايت از سازمان مذكور خسارت وارد را خود متحمل شوند.
وي با بيان اين كه فارس بيشترين خسارت را از محل كشت نهال هاي نامرغوب و غير اقتصادي خورده است اضافه كرد: در ساير استان ها ارقامي مرغوب همچون دهقان، زرد زيتون، فيشمي، كنسرواليا، دزفول و شيراز كشت شده اما در فارس رقم غير اقتصادي شنگه مورد توصيه كارشناسان وقت سازمان جهاد كشاورزي قرار گرفته بود که انتظار مي رفت در آن زمان قبل از توصيه به كشت نهال، باغ هاي سازگاري ايجاد مي شد و بعد از كشت انواع و اقسام ارقام نهال هاي زيتون كشت بهترين و سازگارترين نهال به كشاورزان توصيه مي گرديد.
وي با اشاره به توليد 12 درصد زيتون كشور در فارس گفت: مشكلات زيتونهاي كشت شده در فارس باعث شده تا ميانگين توليد در هر هكتار در فارس 200 تا 300 كيلوگرم كمتر از ميانگين كشوري باشد و علاوه بر آن زيتون توليدي نيز به بهاي اندك فروش رود، زيتون هايي كه عمدتاً روي دست كارخانجات فرآوري زيتون مانده است.
به گفته وي، نرخ خريد هر كيلو زيتون مرغوب در كشور 3500 تومان است اين درحالي است كه عمده زيتون هاي توليدي در فارس به دليل نداشتن مرغوبيت لازم هر كيلو به طور متوسط 1200 تا 1500 تومان فروش مي رود.
كمالي سروستاني تصريح كرد: رقم مرغوب زيتون تا 100 درصد براي كارخانجات فرآوري اين محصول ارزش افزوده دارد اين در حالي است كه رقم نامرغوبي كه در فارس توليد مي شود نهايتاً 20 درصد ارزش افزوده عايد كارخانجات مي نمايد كه اين معضل باعث شده حدود 3500 تن زيتون خريداري شده روي دست كارخانجات و در انبارها بماند چرا كه انگيزه اي براي فرآوري آن وجود ندارد اين در حالي است كه تا يكي دو ماه ديگر فصل برداشت زيتون در فارس آغاز ميشود و معلوم نيست سرانجام هزاران تن زيتوني كه روي دست كارخانجات مانده چه ميشود؟رئيس انجمن زيتون فارس يادآوري كرد: كشت نهال هاي غيراقتصادي زيتون در فارس در اوج باغشهرسازي و در خلال اجراي طرح فلاحت در فراغت به بالاترين حد خود رسيد.
كمالي سروستاني بيان داشت: طرح زيتون طرحي مفيد و مناسب براي كشور بود كه ميتوانست منجر به خودكفايي كشور در توليد محصول استراتژيك روغن گردد اما متاسفانه شكل اجراي نامناسب آن در فارس باعث شد زيانهاي هنگفتي به باغداران زحمتكش وارد شود و منابع مالي و همچنين منابع آب و خاك فارس كه صرف توليد زيتون در اين استان گرديد هدر رود.
وي ضمن دعوت از زيتون كاران و ساير فعالان اقتصادي در اين بخش براي حضور پر رنگ و ثمر بخش خود در انجمن زيتون فارس وعده داد اين انجمن حقوق از دست رفته باغداران زحمتكشي را كه پس از سال ها تلاش و صرف عمر و هزينه اينك وارث باغي غيراقتصادي و از ارقام نامناسب زيتون هستند آن هم تنها به دليل استفاده از نهال هاي نامرغوب و ناسازگاري كه توسط معاونت باغباني وقت در اختيارشان قرار گرفته است را به جد دنبال و احقاق حق نمايد.
رئيس انجمن زيتون فارس افزود: اين انجمن قطعاً صداي رساي مظلوميت توليدكنندگاني خواهد بود كه با سال ها مقاومت و ايستادگي و صرف سرمايه و عمر خود قرباني اجراي نادرست طرحي بزرگ گرديده اند.
وي يادآور شد: در 19 شهرستان فارس باغات زيتون ايجاد شده و اين استان در 6 هزار هكتار از اراضي زيتون كاري شده خود 12 درصد زيتون كشور را توليد مي كند.
طبق اظهارات كمالي سروستاني، در فارس 28 هزار تن زيتون توليد مي شود كه 22 هزار تن آن براي استحصال روغن و مابقي براي كنسرو مورد استفاده قرار مي گيرد.
ویروس کرونا به خیلی از صنعت های ریز و درشت اقتصادی آسیب های جدی و جبران ناپذیری وارد کرده است و این درحالی است که صنعت گردشگری به عنوان یکی از آسیب پذیر ترین صنایع دنیا در این پاندمی شناخته شده است.
به دلیل گسترش خبرهای توطئه آمیز ارتباط COVID-19 با G5 که در پی آن برج سلولی مورد آتش سوزی قرار گرفت، مهندسان مخابرات به دردسر افتادند.
تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 سیماگر News Agancy, All rights reserved
شرکت سیماگر یک شرکت معتبر نرم افزاری در زمینه تولید نرم افزار، طراحی سایت، سئو سایت، نرم افزار های حرفه ای تحت وب توزیع شده، برندینگ و تبلیغات ، بازاریابی از جمله دیجیتال مارکتینگ میباشد که نشان از توان عملیاتی این شرکت در ارائه خدمات میباشد. ما در تلاش هستیم تا با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی که امروزه مردم کشور عزیزمان ایران با آن دست و پنجه نرم میکنند با ارائه کار با کیفیت و قیمت مناسب باعث رضایت مندی مشتریان عزیزمان شویم و به عنوان مسئولیت اجتماعی خودمان سهمی در رونق کسب و کار های کشورمان داشته باشیم.
جهت مشاوره و استعلام قیمت میتوانید از طریق شماره تلفن های زیر به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید