استارت اپ در پیشین

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

با راه اندازی استارت اپ در پیشین شما میتوانید در سطح اینترنت بدرخشید. امروزه استارت های بزرگی بوجود آمده اند که غالبا با شروع یک ایده بسیار کوچک شروع شده اند. راه اندازی استارت آپ در گام های اولیه میتواند با هزینه های پایین انجام گردد و با گذشت زمان و پیشرفت کار توسعه یابد. یک نرم افزار اصولی و حرفه ای در سطح ایران نرم افزاری است که با دید سیستم های توزیع شده نوشته شده باشد.

شرکت سیماگر یک شرکت معتبر و حرفه ای در زمینه طراحی استارت آپ از صفر تا صد میباشد.

shape main-pic

فروش

021 79942

تلفن شرکت

021 2222 1223

تلفن همراه

0912 144 23 55

خدمات ما

استارتاپ واژه ای است که در سال های اخیر به طور مرتب به گوش ما می خورد و در هر سویی درباره آن می شنویم.

درباره موفقیت هایی که از دل استارتاپ ها به دست آمده و همچنین شکست هایی که استارتاپ های نوپا تجربه کرده‌اند.

شاید هرکس به نوبه خود تعریف بخصوصی از استارتاپ در ذهن پرورانده باشد اما دیگر زمان آن رسیده که در دایره‌المعارف ذهن مان تعریف جامع و تفسیری نیکو از این واژه ثبت کنیم.

چرا باید تعریف دقیقی از استارتاپ در ذهن داشته باشیم؟ شاید روشن ترین پاسخ به این سوال را دلیل جستجوی شما به این سوال بدهد.

در درجه اول به این دلیل باید از استارتاپ تعریف روشنی داشته باشیم که بتوانیم در استفاده روزمره خود از این واژه دقت بیشتری کنیم.

بسیاری از ما همین که محیطی شامل چند نیروی جوان که مشغول کاری هستند را می بینیم، آن را یک استارتاپ می پنداریم و حتی عمیق تر از آن… همین که چند نیروی با انگیزه با یک هدف کاری خاص گرد هم می آیند خود را استارتاپ می پندارند.

و با همین سو تعبیر ممکن است بسیاری از آرزوهای افراد مصمم و خلاق نیز بر باد برود.

دلیل دیگری که لازم است تعریفی روشن از استارتاپ در ذهن داشته باشیم آن است که شیوه اداره و رشد استارتاپ با سایر کسب و کار های عمومی یکسر متفاوت است.

به همین دلیل اگر به درستی نتوانیم تعریف استارتاپ را درک نماییم، نمی توانیم به درستی نیز اداره اش کنیم.

بنابراین لازم است که تعریف دقیقی از استارتاپ و قوانین حاکم بر شیوه مدیریت و رهبری استارتاپ ها را بدانیم و بتوانیم استارتاپ ها را از مشاغل دیگر تشخیص دهیم.

استارتاپ در لغت به معنای آغاز کردن یک راه است و در اصطلاح کاربردی به معنای راه اندازی یک کسب و کار با داشتن راه حل های خلاقانه و نوآورانه برای مشکلات پیشین است.

تعریف استارتاپ همواره با داشتن ایده های خلاقانه گره خورده است و این خود به آن معنا است که استارتاپی بدون ایده نوآورانه که پاسخ تازه ای برای مشکلات از پیش تعریف شده نداشته باشد، وجود ندارد.

این موضوع که استارتاپ ها همگی دارای ایده ای خلاقانه و نوآورانه هستند به این معنا نیست که هر کسب و کار دارای ایده خلاقانه لزوماً یک استارتاپ محسوب می شود.

به عنوان مثال اگر شما تصمیم به افتتاح یک رستوران با هزاران ایده تازه در خصوص نوع غذا و یا شیوه سرو غذا داشته باشید، لزوماً مشغول کار بر روی یک استارتاپ نیستید و مشغول ارائه خلاقیت برای موفقیت در کسب و کار رستوران خود هستید.

یکی از بزرگترین کارآفرینان سیلیکون ولی آمریکا یعنی استیو بلنک (Steve Blank) تعریف جالبی از استارتاپ ارائه کرده است.

به عقیده او استارتاپ ها کسب و کارهایی که در جستجوی راهکارهایی تازه و گسترش پذیر برای پرسش هایی قدیمی هستند.

طبق این تعریف چند نکته دیگر نیز برای تعریف استارتاپ ها روشن می شود: نخست آن که استارتاپ ها تنها در راستای فناوری و تکنولوژی حرکت نمی کنند.

در بسیاری از تعاریف بین المللی استارتاپ، واژه هایی مانند فناوری روز و یا تکنولوژی نیز به کار برده شده اند که این موضوع می تواند تعریف کلی استارتاپ را محدود نماید.

اگرچه اغلب استارتاپ ها در عصر حاضر و به عبارتی در طول تاریخ کوچک شان بر پایه تکنولوژی های مدرن و فناوری های روز بنا شده اند؛ اما این دلیلی بر آن نیست که استارتاپ هایی بدون اتکا به تکنولوژی نتواند شکل بگیرد.

دوم آن که استارتاپ ها محدود به یک مسیر واحد و خاص نیستند.

جستجوگر بودن به معنای کشف مداوم راه حل هایی است که ممکن است شما را از مسیری به مسیر دیگر سوق دهد.

به عنوان مثال شرکت نوکیا از یک شرکت چوب بری و شرکت سامسونگ از دستگاه سبزی خرد کن برقی آغاز کردند و هرچه پیش رفتند، خود مسیر و اقتضای زمان نیاز آتی آن ها را مشخص نمود.

بنابراین یک استارتاپ می تواند تمرکز بر یک ایده نداشته و به طور پیاپی به سمت و سوی تازه حرکت کند.

سوم آن که گسترش پذیری و از کم آغاز کردن نیز ویژگی اصلی استارتاپ ها است.

در واقع واژه استارتاپ همانطور که از نام آن مشخص است، تمرکز بر شروع دارد و رشد در طی مسیر از ویژگی های اصلی استارتاپ است.

استارتاپی مانند اپل یا آمازون از یک گاراژ شروع به کار کردند و حتی اینستاگرام که امروزه یکی از غول های بزرگ در بین شبکه های اجتماعی است، از کار در دفتر کارهای اشتراکی آغاز به کار نمود.

اما رشد و توسعه که ره‌آورد خلاقیت است، در دل مسیر حرکت استارتاپ ها اتفاق می افتد.

چهارم آن که استارتاپ ها شرکت هایی برای حرکت به سوی اهداف بزرگ هستند.

ایده هایی که در دل استارتاپ ها نهفته هستند، آن ها را به راه حل هایی برای بخش عظیمی از جامعه تبدیل می کنند.

بنابراین چهارمین نکته درباره استارتاپ بودن یک کسب و کار این است که اهدافی بزرگ را دنبال کرده و با درآمد های کوچک راضی نمی شود.

نکات گفته شده از این جهت اهمیت دارند که داشتن چنین دیدگاهی به استارتاپ می تواند به شما نگرشی منتهی به موفقیت اعطا نماید.

یکی از شاخصه های افراد موفقی که استارتاپ های بزرگی را راه اندازی نموده اند همین نگرش خاصی است که از چهار نکته بالا نشات می گیرد.

یکی از آن دسته واژگانی که همواره با استارتاپ اشتباه گرفته می شود، کارآفرینی است.

شاید درک تفاوت این دو واژه، کمک بیشتری به درک پاسخ سوال استارتاپ چیست داشته باشد.

در واقع می توان چنین گفت که هر فردی که یک استارتاپ را راه اندازی می کند، حقیقاً یک کارآفرین است؛ اما هر کارآفرینی لزوماً استارتاپی راه اندازی نکرده است.

در تعریف کارآفرین تمامی صاحبان مشاغل کوچک و بزرگ و موسسان تمامی کمپانی ها در تمامی زمینه ها و حتا خود-اشتغالان جای می گیرند و شما می توانید با تاسیس یک رستوران عادی و ایجاد اشتغال برای یک عده محدود نیز یک کارآفرین به شمار بیایید.

اما برای آن که کسب و کار شما یک استارتاپ تلقی شود، باید ویژگی های نامبرده در این مقاله را داشته باشد.

خلاصه کلام اینکه با درک بهتر تعریف استارتاپ، بدون شک نحوه برخورد ما با این واژه نیز تغییر خواهد کرد و اگر چنانچه ایده ای در سر داشته باشیم، می توانیم آن را با شرایط استارتاپ ها تطبیق داده و با هوشیاری بیشتری اقدام به ایجاد کسب و کار خود کنیم.

در تعریف صحیح استارتاپ چند رکن اساسی وجود دارند که از جمله آن ها می توان به ایده داشتن، نوآور بودن، خلاقیت مستمر، بزرگ فکر کردن، و بدون محدودیت بودن اشاره نمود.

اینستاگرام پارادیس هاب مقالات مرتبط: Seomanager ۱۳۹۹/۰۵/۰۴ مقالات استارت آپاستارتاپاستارتاپ چیستانواع استارت آپتفاوت استارتاپ با کارآفرینیکسب و کار نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه نام * ایمیل * وب‌ سایت ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مرکز نوآوری پارادایس‌هاب به عنوان بزرگترین شرکت ارائه‌‌دهنده فضای کار اشتراکی در ایران با هدف فراهم‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز کارآفرینان ایجاد شده و هم‌اکنون با 7 شعبه فعال در تهران در حال خدمت‌رسانی به بیش از 500 فریلنسر و تیم استارتاپی می‌باشد.

image
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

ارتباط با ما

image

شرکت سیماگر یک شرکت معتبر نرم افزاری در زمینه طراحی استارت آپ، تولید نرم افزار، طراحی سایت ، سئو سایت ، نرم افزار های حرفه ای تحت وب توزیع شده، برندینگ و تبلیغات ، بازاریابی از جمله دیجیتال مارکتینگ میباشد که نشان از توان عملیاتی این شرکت در ارائه خدمات میباشد.

ما در تلاش هستیم تا با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی که امروزه مردم کشور عزیزمان ایران با آن دست و پنجه نرم میکنند با ارائه کار با کیفیت و قیمت مناسب باعث رضایت مندی مشتریان عزیزمان شویم و به عنوان م سئو لیت اجتماعی خودمان سهمی در رونق کسب و کار های کشورمان داشته باشیم.

جهت مشاوره و استعلام قیمت میتوانید از طریق شماره تلفن های زیر به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید.

انواع خدمات

image
map