تیم استارتاپی

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

شما با جستجو کلمه تیم استارتاپی بدنبال راه اندازی یک استارت آپ هستید.

شرکت سیماگر با حضور برنامه نویسان مجرب توانسته است یک شرکت معتبر در زمینه راه اندازی استارت آپ حضور پر رنگی داشته باشد. طراحی وب اپلیکیشن موبایل به صورت توزیع شده از جمله قابلیت های شرکت سیماگر میباشد که یک مزیت رقابتی نسبت با سایر رقبا و همکاران میباشد.

shape main-pic

فروش

021 79942

تلفن شرکت

021 2222 1223

تلفن همراه

0912 144 23 55

خدمات ما

همانطور که مطمئناً می‌دانید استارتاپ‌ها باید تشکیل تیم را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

تیم سازی استارتاپ از این جهت اهمیت دارد که به بنیان‌گذاران استارتاپ و کسب و کارهای نوپا این امکان را می‌دهد تا بهترین استعدادها را در بین اعضا و کارکنان خود شناسایی و آشکار کنند و از طریق کار مشارکتی به بهترین نتایج ممکن دست یابند.

در کل می‌توان گفت موفقیت یک کسب و کار، شدیداً به تیم و اعضای آن بستگی دارد.

به بیانی دیگر هر کسب و کار، برای اینکه بتواند به موفقیت دست یابد، نیازمند یک تیم قوی و حرفه‌ای از همان ابتدای راه اندازی است؛ و برای تشکیل یک تیم حرفه‌ای، نیازمند افرادی با مهارت‌ها و دانش متفاوت است.

قطعاً یک نفر به تنهایی نمی‌تواند از عهده انجام وظایف متفاوتی همچون ایده پردازی، تولید محتوا، حسابداری، بازاریابی و … بربیاید؛ شما در صورتی می‌توانید یک تیم استارتاپی موفق داشته باشید که افراد مستعد و علاقه‌ مند با مهارت‌های گوناگون را در کنار یکدیگر و در قالب یک تیم داشته باشید و با تقسیم کار و ایجاد همکاری در بین اعضا هم به پیشرفت فردی اعضا و هم به پیشرفت کسب و کار خود کمک کنید.

اما سؤالی که معمولاً برای همه بنیان گذاران استارتاپ پیش می‌آید این است که چگونه می‌توانیم یک تیم حرفه‌ای، با‌انگیزه و سخت‌کوش استارتاپی تشکیل دهیم؟ راه‌های تشکیل یک تیم استارتاپی کارآمد و قوی چیست؟ برای یافتن پاسخ این سؤالات، خواندن این مقاله را از دست ندهید! در ادامه مقاله بیشتر با اصول و قواعد تیم سازی استارتاپ آشنا می‌شوید.

همانطور که در ابتدا هم گفتیم لازمه موفقیت هر کسب و کاری داشتن یک تیم قوی و با انگیزه است.

فرقی نمی‌کند که کسب و کار شما در چه حوزه‌ای باشد؛ شما برای توسعه و پیشرفت کسب و کارتان به افرادی با مهارت‌های گوناگون نیاز دارید که با همکاری و عملکرد خوب خود، به شما در رشد کسب و کارتان کمک کنند.

در اینجاست که مفهوم کار تیمی معنا پیدا می‌کند .

هیچ کسب و کاری چه کوچک و چه بزرگ حتی با داشتن ایده‌های عالی و یک حامی مالی قدرتمند ولی بدون داشتن یک تیم کارآمد با افرادی توانمند به نتیجه نخواهد رسید.

سرمایه گذاران نیز روی تیم و اعضای آن سرمایه گذاری می‌کنند نه ایده، زیرا معتقدند بدون وجود یک تیم خوب آن ایده هرگز به عمل نمی‌نشیند.

اگر درباره استارتاپ‌های موفق هم تحقیق کنید می‌بینید رمز موفقیت آن‌ها هم وجود بنیان‌گذارانی فنی است که کارکنانی متخصص را در تیم خود به کار گرفته‌اند.

پیشنهاد می‌کنم مقاله تیم کاری یا کار تیمی را نیز بخوانید تا بیشتر به اهمیت تیم سازی استارتاپ پی ببرید.

همان‌قدر که تیم سازی استارتاپ از اهمیت بالایی برخوردار است، نحوه تشکیل تیم استارتاپی نیز مهم است و چالش اصلی این مسیر محسوب می‌شود.

شما به‌عنوان موسس یک استارتاپ ممکن است در انتخاب افراد مناسب برای تیمتان دچار وسواس شوید.

که این یک امر عادی است؛ حتی سازمان‌ها و تشکیلات بزرگ هم حتی برای استخدام افراد مناسب ممکن است ماه‌ها وقت و هزینه صرف کنند.

در این مقاله سعی کردیم نکات و اصول کاربردی و مهمی را که در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند را جمع آوری کنیم، نکاتی که حاصل تجربیات کارآفرینان مختلف است.

آیا باید به تنهایی یک استارتاپ را مدیریت و هدایت کنید یا به دنبال یک هم بنیان‌گذار باشید؟ این مسئله‌ای است که همه بنیان‌گذاران استارتاپ با آن مواجه می‌شوند.

اگر چه پاسخ دقیقی برای آن وجود ندارد؛ با این حال می‌توان گفت که پیدا کردن یک فرد مناسب به عنوان هم بنیان‌گذار می‌تواند اهمیت زیادی در موفقیت استارتاپ شما داشته باشد.

اگر تصمیم دارید که یک یا چند هم بنیان‌گذار برای استارتاپ خود بیابید؛ این را به یاد داشته باشید که آن‌ها باید مجموعه‌ای از مهارت‌های مکمل را به تیم شما اضافه کنند؛ و نه تنها باید به تمرکز شما روی امور کمک کنند بلکه باید محرک شما در انجام امور کسب و کارتان نیز باشند.

اگر فردی را پیدا کردید؛ که مطابق با این معیارها باشد، شما یک هم بنیانگذار قدرتمند برای خود پیدا کرده‌اید.

چند نکته دیگر را نیز باید هنگام انتخاب هم بنیان گذار به خاطر داشته باشید: توجه: هرگاه تصمیم گرفتید یک شریک یا به عبارتی هم بنیان‌گذار برای خود پیدا کنید؛ باید بدایند که پیدا کردن یک فرد مناسب و شناخت کافی او به راحتی میسر نمی‌شود؛ و باید زمان زیادی را صرف کنید و صبور باشید.

استارتاپ با ریسک و عدم قطعیت همراه است؛ بنابراین رفتارهای هسته اصلی کسب و کار (یعنی شما و هم بنیان گذارتان) در مواقع بحرانی بسیار مهم خواهد بود.

چرا که در مواقع بحرانی شما در واقع لبه پرتگاه هستید و نجات یا نابودی‌تان بستگی به رفتار و عملکرد شما و شریک یا شرکایتان دارد.

در نتیجه باید هنگام انتخاب شریک یا شرکای خو همه جوانب را بسنجید.

داشتن هم بنیان‌گذار، شانس استارتاپ شما را برای رسیدن به موفقیت، به طور نمادین افزایش می‌دهد.

با این حال، فقط داشتن یک هم بنیانگذار در تیم شما کافی نیست؛ زیرا اگر می‌خواهید استارتاپ شما واقعاً گسترش یابد؛ باید یک تیم متشکل از افراد متخصص در زمینه‌های مختلف همچون مدیریت بخش‌های مختلف استارتاپ، بازاریابی، تولید محتوا، فروش و … داشته باشید.

قبل از راه اندازی کسب و کار، باید چشم‌ اندازهای کسب و کار خود را مشخص کنید.

سعی کنید یک فهرست از تمام اهداف و مقاصد کسب و کارتان تهیه کنید؛ سپس بر اساس اهدافتان، نیازهایتان را ارزیابی کنید؛ تا متوجه شوید به چه تخصص‌ها و مهارت‌هایی نیاز دارید.

این را هم به خاطر داشته باشید که قبل از استخدام اعضای تیم باید اهدافتان را به روشنی برای متقاضیان بیان کنید؛ چرا که لازم است تمام اعضای تیم با شما هم هدف باشند.

از آنجایی که استارتاپ‌ها معمولاً در ابتدای کار منابع مالی محدودی دارند؛ بهتر است که با تعداد اعضای محدود کار خود را شروع کنند.

برای این کار می‌توانید به جز اعضای اصلی و فنی مثل برنامه نویس مابقی اعضای تیم مثل کارشناس تولید محتوا، بازاریاب و … را به صورت پاره وقت استخدام کنید.

همچنین به جای اینکه به ازای هر م سئو لیت یک نفر را استخدام کنید؛ می‌توانید افرادی که مهارت‌های گوناگون دارند را برای انجام چند وظیفه مختلف انتخاب کنید.

علاوه بر این می‌توانید به جای استخدام افراد متخصص و ماهر، افراد کم تجربه ولی در عین حال با استعداد مثل دانشجویان را به عنوان کارآموز جذب کنید.

این افراد هم‌زمان با استارتاپ شما رشد می‌کنند؛ و در آینده به اعضای مؤثر تیم شما تبدیل خواهند شد.

بدین ترتیب هم‌زمان با پیشرفت فردی اعضای تیم، کسب کار شما نیز پیشرفت خواهد کرد.

در کنار استخدام افراد اصلی تیم می‌توانید برخی از وظایف کسب و کارتان را نیز به صورت برون سپاری انجام دهید و از این طریق در دراز مدت در هزینه‌هایتان صرفه جویی کنید.

قبل از انتخاب و استخدام اعضای تیم، وقت کافی صرف شناخت ویژگی‌ها و تخصص افراد بکنید.

شاید تصمیم بگیرید از دوستان و آشنایان خود دعوت به همکاری کنید؛ در هر صورت باید بدانید کار و دوستی دو مقوله جدا از هم هستند.

و صرفا به خاطر آشنا بودنشان بی‌خیال ویژگی‌هایشان نشوید.

یکی از نکاتی که هنگام تیم سازی استارتاپ باید به آن توجه کنید این است؛ که موقع استخدام اعضای تیم کمی صبوری کنید؛ زیرا استخدام یک فرد اشتباه در یک تیم استارتاپ کوچک و نوپا می‌تواند تیم را با مشکل مواجه کند و حتی باعث از بین رفتن تیم شود.

از طرف دیگر اگر فردی در تیم هست که قابلیت‌های مورد نظر شما را ندارد و یا با دیگر اعضای تیم هماهنگ نیست؛ در صورتی که متوجه شدید این مسئله قابل حل نیست وقت را هدر ندهید و بدون تعارف او را از تیم حذف کنید.

این کاملاً درست است که اعضای تیم باید یک هدف مشترک داشته باشند؛ اما این بدین معنا نیست که باید ویژگی‌های مشترکی هم داشته باشند.

تیپ‌های شخصیتی متفاوت یک موضوع را از زوایای مختلف می‌بینند؛ و همین امر خلاقیت تیم را افزایش می‌دهد و موجب ایده پردازی و نوآوری بیشتر می‌شود.

نه تنها هنگام استخدام باید از شناخت کافی افراد برخوردار باشید؛ بلکه تعیین پست بر اساس شخصیت هر فرد نیز جزء ضرورت‌های زمان استخدام است.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته ۸۰ درصد از شرکت‌های موفق جهان در زمان استخدام کارکنان و اعضای تیم خود از تست‌های شخصیت شناسی مثل MBTI، Big Five و DISC استفاده می‌کنند؛ زیرا با علم روان شناختی می‌توان شناخت بهتری از افراد به دست آورد و بر همین اساس مسئولیتی متناسب با شخصیت فرد به او محول کرد.

شما برای داشتن یک کسب و کار پویا و پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر کسب و کارتان نیازمند افراد متخصص در زمینه‌های مختلف هستید.

به عنوان مثال یک متخصص در حوزه بازاریابی و فروش نبض بازار را در دست دارد و می‌تواند راهکارهای خوبی به شما ارائه دهد و از این طریق کمک به سزایی به بهبود فروشتان کند.

علاوه بر این حضور یک متخصص مالی نیز برای مدیریت سرمایه و هزینه‌های استارتاپ ضروری است.

همچنین وجود یک متخصص منابع انسانی جهت توسعه کار و استخدام افراد جدید می‌تواند کمک به سزایی به شما بکند.

لازمه‌ی رسیدن شما به موفقیت در کسب و کارتان، داشتن یک تیم قوی و منسجم است.

شما اگر یک ایده خیلی عالی هم داشته باشید ولی تیمی نداشته باشید نمی‌توانید به تنهایی به راه اندازی کسب و کار خود و عملی کردن ایده‌تان بپردازید.

داشتن تیم از نظر سرمایه گذاران نیز بسیار مهم است فرقی نمی‌کند که می‌خواهید سرمایه خود را از طریق وام، سرمایه گذار خطر پذیر و یا یک شتابدهنده تامین کنید؛ در هر صورت سرمایه گذار مورد نظر شما در وهله اول به تیم شما نگاه می‌کند و در واقع روی تیم شما سرمایه گذاری می‌کند نه ایده شما.

پس اگر ایده‌ای دارید و می‌خواهید آن را عملی کنید و اعتماد سرمایه گذاران را نیز به خود و ایده‌تان جلب کنید قبل از شروع حتماً به دنبال یافتن هم تیمی برای استارتاپ و کسب و کار خود باشید.

نکات و قواعدی که در که در این مقاله بیان شد حاصل تجربیات کارآفرینان موفق بوده است؛ و شما با به کار بردن این اصول می‌توانید به تشکیل یک تیم استارتاپی قوی و کارآمد بپردازید.

از جمله مهم‌ترین ویژگی‌هایی که یک کارآفرین برای تیم سازی در استارتاپ نیاز دارد هنر شناختن افراد است.

زیرا در این صورت است که می‌تواند بهترین افراد را برای تشکیل تیم خود کشف و انتخاب کند.

این را هم به یاد داشته باشید که در نهایت، آن‌چه موفقیت و پایداری تیم شما را تضمین می‌کند؛ هنر مدیریتی شما در تعامل سازنده با کارکنان و اعضای تیمتان است.

  نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

اصفهان، میدان جمهوری اسلامی، ابتدای خیابان خرم، مجتمع ستاره، واحد 502، شتابدهنده دیجیتال برناک

image
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

ارتباط با ما

image

شرکت سیماگر یک شرکت معتبر نرم افزاری در زمینه طراحی استارت آپ، تولید نرم افزار، طراحی سایت ، سئو سایت ، نرم افزار های حرفه ای تحت وب توزیع شده، برندینگ و تبلیغات ، بازاریابی از جمله دیجیتال مارکتینگ میباشد که نشان از توان عملیاتی این شرکت در ارائه خدمات میباشد.

ما در تلاش هستیم تا با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی که امروزه مردم کشور عزیزمان ایران با آن دست و پنجه نرم میکنند با ارائه کار با کیفیت و قیمت مناسب باعث رضایت مندی مشتریان عزیزمان شویم و به عنوان مسئولیت اجتماعی خودمان سهمی در رونق کسب و کار های کشورمان داشته باشیم.

جهت مشاوره و استعلام قیمت میتوانید از طریق شماره تلفن های زیر به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید.

انواع خدمات

map