استارت اپ در توباگو ترینیداد و توباگو

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

استارت آپ تعریفی عمومی یک مجموعه از نفرات جهت برپایی یک ایده یا طرح تجاری که متشکل از تخصص های گوناگون است میباشد . شرکت سیماگر یک شرکت معتبر در زمینه طراحی وب اپلیکیشن ها استارت آپ بیس میباشد که با تجربه پیاده سازی سیستم های توزیع شده توانایی اجرایی کردن و قوی کردن نرم افزار یا همان سرویس اپلیکیشن را دارا میباشد .

با استارت اپ در توباگو ترینیداد و توباگو شما میتوانید از بستر اینترنت به کسب و کار خود بپردازید و در گوشی های موبایل برای ارائه خدمات و محصولات تان حضور مستمر پیدا کنید.

شرکت سیماگر با تکیه بر تیم جوان و مجرب در زمینه برنامه نویسی و مارکتینگ آماده خدمات رسانی در سراسر ایران و کشور های همسایه میباشد.

shape main-pic

فروش

021 79942

تلفن شرکت

021 2222 1223

تلفن همراه

0912 144 23 55

خدمات ما

«مدرسه ایرانی، مدرسه لهستانی و مدرسه کوبایی» عنوان یادداشتی است که همزمان با روزهای رخداد حادثه شین‌آباد، در روزنامه دنیای اقتصاد منتشر شده است.

«مدرسه ایرانی، مدرسه لهستانی و مدرسه کوبایی» عنوان یادداشتی است که همزمان با روزهای رخداد حادثه شین‌آباد، در روزنامه دنیای اقتصاد منتشر شده است.

به گزاش ایسنا متن این یادداشت به این شرح است: پرسش: در کشوری که کل بودجه سالانه آموزش و پرورش معادل بودجه چهار و نیم ماه یارانه نقدی است، چگونه می‌توان جمعیت «کودکان زیر خط فقر آموزش و پرورش» را کاهش داد؟ نیمه آذرماه، سالگرد حادثه تلخ آتش‌سوزی مدرسه شین‌آباد بود.

دخترکان معصومی که جان و سلامتی خود را در این اتفاق غمبار از دست دادند، جرمی نداشتند جز مجبوربودن به تحصیل در یکی از حدود 30 هزار مدرسه شدیدا محروم کشور؛ مدارسی که در آنها نه تنها خبری از محیط آموزشی زیبا و جذاب برای کودکان نیست؛ بلکه حتی حداقل‌های ایمنی نیز در آنها وجود ندارد.

اما سالگرد این مصیبت دردناک، می‌تواند بهانه‌ای باشد برای تاملی درباره محرومیت‌های آموزش و پرورش در کشور؛ محرومیت‌هایی که دست‌کم برخی از آنها به بودجه اندک آموزش و پرورش ما مربوط می‌شود.

ما در قالب بودجه دولتی سالانه 41 هزار میلیارد تومان برای یارانه نقدی اختصاص می‌دهیم.

هزینه فرصت ناشی از فروش دلار دولتی به قیمتی 400 تومان کمتر از قیمت بازار آزاد سالانه حدود 27 هزار میلیارد تومان است.

هزاران میلیارد تومان برای توسعه سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌های دولتی هزینه می‌کنیم.

هزاران میلیارد تومان برای یارانه سود وام‌های بانکی وسیعی اختصاص می‌دهیم که بسیاری از آنها زمینه‌ساز فسادهای مالی هنگفت می‌شوند و .

.

.

.

در مقابل تنها 16 هزار میلیارد تومان برای آموزش و پرورش دولتی هزینه می‌کنیم.

در مقام مقایسه، با مراجعه به آمار بودجه دولتی آموزش و پرورش در تعدادی دیگر از کشورها می‌بینیم که مثلا میانگین بودجه دولتی سالانه اختصاص‌یافته برای هر دانش‌آموز اسپانیایی حدود 10 و نیم برابر هر دانش‌آموز ایرانی است و برای هر دانش‌آموز لهستانی پنج و نیم برابر.

میانگین بودجه آموزش و پرورش دولتی برای هر دانش‌آموز در کره جنوبی 9 برابر هر دانش‌آموز ایرانی است، برای هر دانش‌آموز کوبایی 4 برابر، برای هر دانش‌آموز در کشور اسلوونی حدودا 10 برابر و برای هر دانش‌آموز برزیلی حدودا دو برابر.

بالاخره هر دانش‌آموز در کشور کوچک ترینیدادوتوباگو هم حدودا پنج برابر هر دانش‌آموز ایرانی از بودجه دولتی آموزش و پرورش سهم می‌برد (منبع: آمارهای بانک جهانی) در کنار اینها لازم است توجه کنیم که حدود 96 درصد از بودجه تقریبا 16 هزار میلیارد تومانی آموزش و پرورش ما صرف پرداخت حقوق معلمان می‌شود و حدود 4 درصد هم می‌ماند برای تامین مالی هزینه‌های روزمره مدارس دولتی، تعمیر، بازسازی، زیباسازی، رنگ، لعاب بخشیدن به محیط مدارس، خرید وسایل ورزشی و کمک‌آموزشی و .

.

.

.

در کنار اینها، باید توجه کنیم حدود دو دهه است اتفاق نظر نسبی بین اقتصاددانان درباره نقش پررنگ «توسعه آموزش و پرورش باکیفیت» در کمک به «خروج کودکان خانوارهای محروم از تله فقر» را شاهد هستیم؛ حدود دو دهه است بخش بزرگی از اقتصاددانان متخصص حوزه اقتصاد فقر تاکید دارند که اختصاص بودجه برای توسعه آموزش و پرورش و نیز توسعه سلامت و بهداشت در مناطق محروم، دو موردی هستند که کمترین امکان سوءاستفاده و فساد را به همراه دارند (نسبت به برنامه‌هایی مانند فروش کالاهای یارانه‌ای و پرداخت وام‌های بدون بهره و امثالهم)؛ ضمن آنکه با مطرح شدن «انسان توانمند» به عنوان قلب تپنده «توسعه پایدار»، روزبه‌روز بیشتر شاهد تاکید اقتصاددانان و جامعه‌شناسان و متخصصان علوم تربیتی بر نقش بی‌بدیل «به‌کارگیری روش‌های مدرن و خلاقانه برای آموزش کودکان و خردسالان» در «توسعه انسانی و توسعه اقتصادی - اجتماعی پایدار» هستیم.

خلاصه آنکه همه ما در برابر نشاط و شادابی و بالندگی کودکان معصوم سرزمین‌مان مسوول هستیم.

قطعا علاوه‌بر سیاست‌گذاران دولتی، همه کارشناسان اقتصادی دغدغه‌مند، اصحاب رسانه‌ها و تشکل‌های غیردولتی هم مسوولیت دارند که در حد وسع خود به فعالیت نظری یا عملی در راستای کاهش «کودکان زیر خط فقر آموزش و پرورش» بپردازند.

اگر این یادداشت کوتاه هم توانسته باشد در سالگرد واقعه تلخ مدرسه شین‌آباد اندکی بر اهمیت این مسوولیت‌پذیری تاکید کند، نگارنده به هدف خود دست یافته است.

انتهای پیام من از زمان آقاي مظفر تا چند ماه قبل کارمن دستادي وزارت آموزش و پرورش بودم و بازنشسته شدم.

قبول دارم که بودجه آموزش و پرورش کم است ولي خداوکيلي بسياري از مسافرت‌هاي خارج از کشور به اسم فرصت مطالعاتي و خالي‌بندي‌هاي اينجوري و هزينه سميناهارهاي پوچ و خالي از محتوا و تقدير و تشکرهاي بيخودي از خودي‌ها و نخودي‌ها چه در دوران اصلاح‌طلبان و چه در دوران آقاي احمدي‌نژاد هزينه‌هاي هنگفتي روي دست اين وزارتخانه کم‌بودجه گذاشته.

از همين هزينه‌هاي ميلياردي کم کنند ميشه به اين مدارس هم رسيدگي کرد.

فرقي هم نداره تو کدوم دولت يا کدوم گروه باشه.

کم و زياد داره ولي اصل اين بريز و بپاش‌ها سر جاش هست کي گفته که ترينيداد وضعش بده؟ ولي اينکه نوشتيد کوباي فقير 4 برابر ايران بودجه سرانه آموزشي داره، قابل تعمق هست و اگر حقيقت داشته باشد قابل تاسف.

image
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

ارتباط با ما

image

شرکت سیماگر یک شرکت معتبر نرم افزاری در زمینه طراحی استارت آپ، تولید نرم افزار، طراحی سایت ، سئو سایت ، نرم افزار های حرفه ای تحت وب توزیع شده، برندینگ و تبلیغات ، بازاریابی از جمله دیجیتال مارکتینگ میباشد که نشان از توان عملیاتی این شرکت در ارائه خدمات میباشد.

ما در تلاش هستیم تا با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی که امروزه مردم کشور عزیزمان ایران با آن دست و پنجه نرم میکنند با ارائه کار با کیفیت و قیمت مناسب باعث رضایت مندی مشتریان عزیزمان شویم و به عنوان م سئو لیت اجتماعی خودمان سهمی در رونق کسب و کار های کشورمان داشته باشیم.

جهت مشاوره و استعلام قیمت میتوانید از طریق شماره تلفن های زیر به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید.

انواع خدمات

map