سئو سایت سیم پیچی و الكتروموتور

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

با سئو سایت سیم پیچی و الكتروموتور شما وارد یک سیستم درآمد زا در سطح اینترنت خواهید شد. سئو سایت به طور کلی به سه دسته عملیاتی شامل سئو کلاه سفید ، سئو کلاه سیاه ، سئو کلاه خاکستری تقسیم میگردند که هر شرکتی بسته به صداقت و مسائل مشتری مداری از هریک از این دسته های استفاده میکند تا مشتریان را به اهداف خود برسانند. اما یک نکته خیلی ضروری وجود دارد که تفاوت های بسیاری در این سه دسته وجود دارد که در صورتی که از روی ناآگاهی آن ها را انتخاب کنید ممکن است کل دامنه وب سایتی که برایش هزینه کرده اید را دچار چاله ی عمیقی کنید که دیگر نتوانید با آن کار کنید. سئو کلاه سیاه نوعی سئو است که باتوجه به دانش Dark Web صورت میگیرد و عملا به نوعی یک سری راه دورزدن موتورهای جستجو از جمله گوگل است که شما را زودتر و با هزینه کمتر به هدفتان میرساند. شرکت سیماگر سئو سایت شما را به صورت کلاه سفید و کاملا ارگانیک انجام میدهد.

shape main-pic

فروش

021 79942

تلفن شرکت

021 2222 1223

تلفن همراه

0912 144 23 55

خدمات ما

برای یافتن محصول یا مطلب مورد نظرتان کلمه مورد نظر را در کدر زیر وارد کرده و بر روی جستجو کلیک کنید.

خانه » الکتروموتور یک الکتروموتور ، الکتریسیته را به حرکت مکانیکی تبدیل می‌کند.

عمل عکس آن که تبدیل حرکت مکانیکی به الکتریسیته است، توسط ژنراتور انجام می‌شود.

این دو وسیله بجز در عملکرد ، مشابه یکدیگر هستند.

اکثر الکتروموتورها یا موتورهای الکتریکی توسط الکترومغناطیس کار می‌کنند، اما موتورهایی که بر اساس پدیده‌های دیگری نظیر نیروی الکتروستاتیک و اثر پیزوالکتریک کار می‌کنند، هم وجود دارند.

ایده کلی این است که وقتی که یک ماده حامل جریان الکتریسیته تحت اثر یک میدان مغناطیسی قرار می‌گیرد، نیرویی بر روی آن ماده از سوی میدان اعمال می‌شود.

در یک موتور استوانه‌ای ، روتور به علت گشتاوری که ناشی از نیرویی است که به فاصله‌ای معین از محور روتور به روتور اعمال می‌شود، می‌گردد.

اغلب الکتروموتورها دوارند، اما موتور خطی هم وجود دارند.

در یک موتور دوار بخش متحرک(که معمولاً درون موتور است) روتور و بخش ثابت استاتور خوانده می‌شود.

موتور شامل آهنرباهای الکتریکی است که روی یک قاب سیم پیچی شده است.

گر چه این قاب اغلب آرمیچر خوانده می‌شود، اما این واژه عموماً به غلط بکار برده می‌شود.

در واقع آرمیچر آن بخش از موتور است که به آن ولتاژ ورودی اعمال می‌شود یا آن بخش از ژنراتور است که در آن ولتاژ خروجی ایجاد می‌شود.

با توجه به طراحی ماشین ، هر کدام از بخشهای روتور یا استاتور می‌توانند به عنوان آرمیچر باشند.

برای ساختن موتورهایی بسیار ساده کیتهایی را در مدارس استفاده می‌کنند.

موتورهای الکتریکی AC عمومی‌ترین موتورهایی هستند که در سامانه‌های کنترل حرکت صنعتی و همچنین خانگی استفاده می‌شوند.

طراحی ساده و مستحکم، قیمت ارزان، هزینه نگه داری پایین و اتصال آسان و کامل به یک منبع نیروی AC امتیازات اصلی موتورهای الکتریکی AC  هستند.

انواع متنوعی از الکتروموتورهای AC در بازار موجود است.

موتورهای مختلف برای کارهای مختلفی مناسب اند.

با اینکه طراحی الکتروموتورهای AC آسانتر از موتورهای DC است، ولی کنترل سرعت و گشتاور در انواع مختلف موتورهای القایی AC نیازمند درکی عمیقتر در طراحی و مشخصات در این نوع موتورهاست.

این نکته در اساس انواع مختلف، مشخصات آنها، انتخاب شرایط برای کاربریهای مختلف و روشهای کنترل مرکزی یک الکتروموتور AC را مورد بحث قرار می‌دهد.

معمولترین موتور تک فاز موتور سنکرون قطب چاکدار می باشد، که اغلب در دستگاه هایی بکار می رود که گشتاور پایین نیاز دارند، نظیر اجاقهای ماکروویو، پنکه های برقی و دیگر لوازم خانگی کوچک.

نوع دیگر موتور AC تک فاز، موتور القایی می باشد، که اغلب در لوازم بزرگ نظیر ماشین لباسشویی و خشک کن لباس بکار می‌رود.

عموماً این موتورها می‌توانند گشتاور راه اندازی بزرگتری را با استفاده از یک سیم پیچ راه انداز به همراه یک کلید گریز از مرکز و یک خازن راه انداز، ایجاد کنند.

هنگام راه اندازی ، خازن و سیم پیچ راه اندازی از طریق یک دسته از کنتاکتهای تحت فشار فنر روی کلید گریز از مرکز دوار ، به منبع برق متصل می‌شوند.

خازن به افزایش گشتاور راه اندازی موتور کمک می‌کند.

هنگامی که موتور به سرعت نامی رسید، کلید گریز از مرکز فعال شده ، دسته کنتاکتها فعال می‌شود، خازن و سیم پیچ راه انداز سری شده را از منبع برق جدا می‌سازد، در این هنگام موتور تنها با سیم پیچ اصلی عمل می‌کند.

برای کاربردهای نیازمند به توان بالاتر، از موتورهای القایی سه فاز AC (یا چند فاز) استفاده می‌کنند.

این موتورها از اختلاف فاز موجود بین فازهای تغذیه چند فاز الکتریکی برای ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی دوار درونشان ، استفاده می‌کنند.

اغلب ، روتور شامل تعدادی هادیهای مسی است که در فولاد قرار داده شده‌اند.

از طریق القای الکترومغناطیسی میدان مغناطیسی دوار در این هادیها القای جریان می‌کند، که در نتیجه منجر به ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادل کننده شده و موجب می‌شود که موتور در جهت گردش میدان به حرکت در آید.

این نوع از موتور با نام موتور القایی معروف است.

برای اینکه این موتور به حرکت درآید بایستی همواره موتور با سرعتی کمتر از فرکانس منبع تغذیه اعمالی به موتور ، بچرخد، چرا که در غیر این صورت میدان متعادل کننده‌های در روتور ایجاد نخواهد شد.

استفاده از این نوع موتور در کاربردهای ترکشن نظیر لوکوموتیوها ، که در آن به موتور ترکشن آسنکرون معروف است، روز به روز در حال افزایش است.

به سیم پیچهای روتور جریان میدان جدایی اعمال می‌شود تا یک میدان مغناطیسی پیوسته ایجاد شود، که در موتور سنکرون وجود دارد، موتور به صورت همزمان با میدان مغناطیسی دوار ناشی از برق AC سه فاز ، به گردش در می‌آید.

موتورهای سنکرون را می‌توان به عنوان مولد جریان هم بکار برد.

سرعت موتور AC در ابتدا به فرکانس تغذیه بستگی دارد و مقدار لغزش ، یا اختلاف در سرعت چرخش بین روتور و میدان استاتور ، گشتاور تولیدی موتور را تعیین می‌کند.

تغییر سرعت در این نوع از موتورها را می‌توان با داشتن دسته سیم پیچها یا قطبهایی در موتور که با روشن و خاموش کردنشان سرعت میدان دوار مغناطیسی تغییر می‌کند، ممکن ساخت.

به هر حال با پیشرفت الکترونیک قدرت می توانیم با تغییر دادن فرکانس منبع تغذیه ، کنترل یکنواخت تری بر روی سرعت موتورها داشته باشیم.

Electric Motor یکی از اولین موتورهای دوار، توسط مایکل فارادی در سال ۱۸۲۱م ساخته شده بود و شامل یک سیم آویخته شده آزاد که در یک ظرف جیوه غوطه‌ور بود، می‌شد.

یک آهنربای دائم در وسط ظرف قرار داده شده بود.

هنگامی که جریانی از سیم عبور می‌کرد، سیم حول آهنربا به گردش در می‌آمد و نشان می‌داد که جریان منجر به افزایش یک میدان مغناطیسی دایره‌ای اطراف سیم می‌شود.

این موتور اکنون نیز در کلاسهای فیزیک مدارس نشان داده می‌شود، اما گاهاً بجای ماده سمی جیوه ، از آب نمک استفاده می‌کنند.

سرعت موتور DC وابسته به ولتاژ و گشتاور آن وابسته به جریان است.

معمولاً سرعت توسط ولتاژ متغیر یا عبور جریان و با استفاده از تپها (نوعی کلید تغییر دهنده وضعیت سیم پیچ) در سیم پیچی موتور یا با داشتن یک منبع ولتاژ متغیر ، کنترل می‌شود.

بدلیل اینکه این نوع از موتور می‌تواند در سرعتهای پایین گشتاوری زیاد ایجاد کند، معمولاً از آن در کاربردهای ترکشن (کششی) نظیر لکوموتیوها استفاده می‌کنند.

موتور کلاسیک DC دارای آرمیچری از آهنربای الکتریکی است.

یک سوییچ گردشی به نام کموتاتور جهت جریان الکتریکی را در هر سیکل دو بار برعکس می کند تا در آرمیچر جریان یابد و آهنرباهای الکتریکی، آهنربای دائمی را در بیرون موتور جذب و دفع کنند.

سرعت موتور DC به مجموعه ای از ولتاژ و جریان عبوری از سیم پیچهای موتور و بار موتور یا گشتاور ترمزی، بستگی دارد.

اما به هرحال در طراحی کلاسیک محدودیتهای متعددی وجود دارد که بسیاری از این محدودیتها ناشی از نیاز به جاروبکهایی برای اتصال به کموتاتور است.

سایش جاروبکها و کموتاتور ، ایجاد اصطکاک می‌کند و هر چه که سرعت موتور بالاتر باشد، جاروبکها می‌بایست محکمتر فشار داده شوند تا اتصال خوبی را برقرار کنند.

نه تنها این اصطکاک منجر به سر و صدای موتور می‌شود بلکه این امر یک محدودیت بالاتری را روی سرعت ایجاد می‌کند و به این معنی است که جاروبکها نهایتاً از بین رفته نیاز به تعویض پیدا می‌کنند.

اتصال ناقص الکتریکی نیز تولید نویز الکتریکی در مدار متصل می‌کند.

این مشکلات با جابجا کردن درون موتور با بیرون آن از بین می‌روند، با قرار دادن آهنرباهای دائم در داخل و سیم پیچها در بیرون به یک طراحی بدون جاروبک می‌رسیم.

آهنرباهای دائم در (استاتور) بیرونی یک موتور DC را می‌توان با آهنرباهای الکتریکی تعویض کرد.

با تغییر جریان میدان (سیم پیچی روی آهنربای الکتریکی) می‌توانیم نسبت سرعت/گشتاور موتور را تغییر دهیم.

اگر سیم پیچی میدان به صورت موازی با سیم پیچی آرمیچر بسته شود، یک موتور سرعت بالا با گشتاور کم خواهیم داشت.

واگر به صورت سری قرار داده شود، یک موتور گشتاور بالای، کم سرعت خواهیم داشت.

می‌توانیم در حالت موازی برای بدست آوردن حتی سرعت بیشتر اما با گشتاور به همان میزان کمتر ، جریان میدان را کمتر هم کنیم.

این تکنیک برای ترکشن الکتریکی و بسیاری از کاربردهای مشابه آن ایده‌آل است و کاربرد این تکنیک می‌تواند منجر به حذف تجهیزات یک جعبه دنده متغیر مکانیکی شود.

یکی از انواع موتورهای DC میدان سیم پیچی شده موتور ینیورسال است.

اسم این موتورها از این واقعیت گرفته شده است که این موتورها را می‌توان هم با جریان AC و هم DC بکار برد، اگر چه بیشتر این موتورها با تغذیه AC کار می‌کنند.

با این حال اصول کار این موتورها بر این اساس است که وقتی یک موتور DC میدان سیم پیچی شده به جریان متناوب وصل می‌شود، جریان هم در سیم پیچی آرمیچر و هم در سیم پیچی میدان (و در میدانهای مغناطیسی منتجه) همزمان تغییر می‌کند و بنابراین نیروی مکانیکی ایجاد شده همواره بدون تغییر خواهد ماند.

در عمل موتور بایستی به صورت خاصی طراحی شود تا با جریان AC سازگاری داشته باشد (امپدانس/راکتانس بایستی مدنظر قرار گیرند) و موتور نهایی عموماً دارای کارایی کمتری نسبت به یک موتور معادل DC خالص خواهد بود.

جنبه منفی این موتورها تعمیر و نگهداری و مشکل قابلیت اطمینان آنهاست که به علت وجود کموتاتور ایجاد می‌شود و در نتیجه این موتورها به ندرت در صنایع مشاهده می‌شوند، اما عمومی‌ترین موتورهای AC در دستگاههایی نظیر مخلوط کن و ابزارهای برقی که گاهاً استفاده می‌شوند، هستند.

مزیت این موتورها این است که می‌توان تغذیه AC را روی موتورهایی که دارای مشخصه‌های نوعی موتورهای DC هستند بکار برد، خصوصاً اینکه این موتورها دارای گشتاور راه اندازی بسیار بالا و طراحی بسیار جمع و جور در سرعتهای بالا هستند.

الکتروموتور ها در صنایع مختلف کاربرد دارند.

اصولاً برای به حرکت درآوردن چرخ هر صنعتی به الکتروموتور نیاز است.

الکتروموتور جریان برق را به حرکت مکانیکی تبدیل می کند و با کمک انواع تسمه میتوان این حرکت را از مکانی به مکان دیگر جابجا کرد.

از یک چرخ خیاطی خانگی تا یک تسمه نقاله عظیم در یک معدن همگی به الکتروموتور نیاز دارند.

این دایره وسیع کاربردموجب شده تا انواع مختلفی از این محصول توسط کارخانه های مختلف در سرتاسر دنیا تولید و عرضه گردد.

کشور ما نیز از این دسته کشور ها مستثنی نیست و شرکت ها و کارخانه هایی در ایران مشغول تولید انواع الکتروموتور برای مصارف مختلف هستند.

اما چگونه باید الکتروموتور مناسب را انتخاب کرد، اگر شما برای یک دستگاه مشخص مانند چرخ خیاطی به دنبال الکتروموتور باشید براحتی میتوانید نوع چرخ خود را به فروشندگان لوازم چرخ اعلام کرده و محصول مورد نیاز خود را تهیه کنید.

اما در صنایع همواره کار به همین آسانی نیست.

طول تسمه های نقاله میتواند تغییر کند.

این دستگاه ها در صنایع مختلف ممکن است برای به حرکت درآوردن انواع سیلندر ها و صفحه های فلزی و یا انواع دستگاه های پرس نیز استفاده شود در چنین شرایطی این شما هستید که باید دست به کار شده و نیاز صنعت خود را تخمین بزنید.

فرض کنید شما الکتروموتوری برای یک پیچ گوشتی صنعتی نیاز دارید که قرار است پیچ هایی با وزن کمتر از یک گرم را در مهره ای به پیچاند و دستگاه با حداقل اصحکاک و مقاومت روبرو است.

در این حالت شما به الکترو موتوری نیاز دارید که سرعت بالایی داشته باشد و بتواند در بازه زمانی مشخص سریعتر از محصولات مشابه نیروی محرکه ایجاد کند.

اما قدرت الکتروموتور در اینجا برای شما چندان حائز اهمیت نخواهد بود.

حالا اگر همین الکتروموتور بخواهد همین پیچ گوشتی را برای پیچ کردن یک صفحه فلزی از آلیاژی خاص استفاده کند و محل فرو رفتن پیچ امکان درج مهره را نداشته و پیچ گوشتی با مقاومت سخت روبرو شود.

شما به الکتروموتوری با توان بالاتر نیاز خواهید داشت.

این مثال را زدیم تا بتوانیم نیاز صنایع به گیربکس ها را بهتر توضیح دهیم.

فرض کنید شما برای یک کارخانه یک الکتروموتور تهیه کنید.

اما بعدها نوع کارایی شما از آن دستگاه تغییر کند و یا میزان بار بر روی موتور با توسعه کارخانه بیشتر شود.

شما قطعاً انتظار دارید که همان دستگاه بتواند این بار اضافه را برای شما منتقل کند برای این منظور گیربکس یا جعبه دنده ها وارد عرصه می شوند.

یک الکترو موتور میتواند با گیربکس و یا بدون آن عرضه شود.

اما حتی الکتروموتورهایی که بدون گیربکس عرضه می شوند را میتوان به گیربکس مجهز کرد.

هدف گیربکس این است که الکتروموتور را از دستگاهی که میتواند با سرعت بسیار بالا اجسام را به حرکت در بیاورد به دستگاهی که توان بالایی به حرکت در آوردن اجسام سنگین دارد تبدیل کند.

بنابراین تنها در صورتیکه بار روی موتور بیش از توان موتور باشد به گیربکس ها نیاز داریم.

سرعت : الکتروموتور از محاسبه تعداد گردش ها در یک ثانیه و میزان گشتاور با محاسبه گشتاور در شروع حرکت و گشتاور نامی محاسبه میگردد گشتاور : نامی اغلب به معنای گشتاوری است که موتور با کمترین میزان اصحکاک روبرو است و بدون کمترین مقاومتی کار می کند.

در این شرایط معمولاً انتظار شما از دستگاه بالاترین سرعت ممکن در انجام کاری سبک است.

هنگام خرید یک الکتروموتور با واژه اینورتر زیاد مواجه می شوید.

اما یک اینورتر دقیقاً چه کاری انجام میدهد و ارتباط آن با الکتروموتور چیست؟ یک ترانس برق را تصور کنید.

اینورتر کار ترانس را میتواند برای شما انجام دهد اما این تمام توانایی های یک اینورتر نیست.

اینورتر علاوه بر آنکه میتوان ولتاژ های برق را تنظیم کند میتواند خروجی جریان را از AC به DC کانورت یا تبدیل کند.

بنابراین اگر شما بخواهید دستگاه با توان کمتری کار کند یک اینورتور براحتی اینکار را برای شما انجام میدهد.

فرض کنید از یک موتور قدرتمند انتظار انجام کاری ظریف را دارید.

آنگاه نیازمند یک اینورتر برای کاهش توان موتور خود هستید که توان انجام کاری با ظرافت را به شما بدهد.

الکتروموتور ABB : برندهای متعددی در بازار الکتروموتورها وجود دارد.

اولین برندی که به سراغ آن خواهیم رفت ABB است.

برند ABB سالیان سال است که در ایران عرضه می شود و صنایع مختلف از صنایع بزرگ تا کوچک الکتروموتورهای این برند را مورد استفاده قرار داده اند.

برای خرید  این برند کاتالوگ های کاملی درباره جزئیات هر کدام وجود دارد.

در کاتالوگ ها کلیه موارد لازم برای خرید  قید شده است.

شما میتوانید انواع  الکتروموتورهای DC و AC را در مجموعه محصولات این برند مشاهده کنید.

الکتروموتورهای موتوژن : شرکت ایرانی موتوژن انواع الکتروپمپ، الکتروموتور خانگی(انواع موتور کولر آبی و امثال آن) و الکتروموتور صنعتی تولید میکند.

این شرکت انواع الکتروموتورهای  زیر را در بازار عرضه میکند: الکتروموتور سه فاز تک دور و الکتروموتورهای سه فاز دو دور، الکتروموتور سه فاز IE2، الکتروموتور تک فاز دوخازنه، الکتروموتور تک فاز خازن دائم، الکترو موتورهای این شرکت با بدنه آلمنیومی و چدنی عرضه می گردند.

الکتروموتورهای جمکو : شرکت آبا دیزل تولید کننده این الکتروموتورها است.

این شرکت به تولید برای صنایع سنگین شهرت دارد و اغلب محصولات آن برای کار در صنایع بزرگ طراحی شده اند.

اما چند محصول برای صنایع کوچک نیز میتوان در میان محصولات آن مشاهده کرد.

الکتروموتورهای جمکو قابلیت صادرات دارند و کلیه استاندارد های روز دنیا در آنها رعایت می گردد.

هم اکنون بسیاری از صنایع کشور با چرخ جمکو به حیات خود ادامه میدهند.

الکتروموتورهای متفرقه : الکتروموتور های چینی را به عنوان الکتروموتورهای متفرقه نیز در بازار می شناسند.

این موضوع به معنای کیفتی بد این الکتروموتورها نیست.

این الکتروموتورها برای کارهای سبک و نیمه سنگین طراحی شده اند و اگر هنگام خرید دقت لازم برای انتخاب نوع را داشته باشید میتوانید براحتی سالیان سال با این الکتروموتورها چرخ صنعت خود را به حرکت در آورید.

الکتروموتور زیمنس : قطعاً این شرکت نیازی به معرفی ندارد، شرکت زیمنس سالیان سال است که در عرصه تولید انواع محصولات خانگی و صنعتی فعالیت می کند.

این شرکت انواع الکتروموتورهای صنعتی تک فاز و سه فاز را عرضه می کند.

اجزاء الکتروموتور ها (موتورهای الکتریکی) : ابتدا نگاهی به درون یک الکتروموتور ساده می اندازیم.

یک موتور ساده از شش بخش تشکیل شده : آرمیچر ذغال هادی سوئیچ تغییر دهنده جهت برق محور آهن ربا مقالات علمی و صنعتی،معرفی رشته های تحصیلی – برق DC اگر شما تا بحال با آهن ربا ها بازی کرده باشید، حتما دریافته اید که قطب های همنام همدیگر را دفع و قطب های غیر همنام همدیگر را جذب می کنند.

این قانون بنیادین آهن رباها است.

اگر شما دو میله آهن ربا را خم کرده و به هم وصل کنید ، بطورِیکه دو قطب N و S روبروی هم قرار گیرند و سپس یک الکترومغناطیس را بین آنها قرار دهید، به همین سادگی یک موتور الکتریکی خواهید ساخت.

الکترومغناطیس بخش مهم یک موتور الکتریکی به حساب می رود.

شما می توانید با پیچیدن ۱۰۰ دور سیم حول یک میخ و اتصال آن به یک باطری یک الکترومغناطیس درست کنید.

در این صورت طبق قوانین فیزیک ، میخ تبدیل به آهن ربا می شود، آن سر میخ که به مثبت باطری وصل شده قطب S و طرف دیگر به قطب N تبدیل می شود.

حال اگر این الکترومغناطیس را روی محوری بین آهن ربای نعلی شکل طوری قرار دهیم که قطب های همنام روبروی هم باشند، ( چون قطب های همنام همدیگر را دفع می کنند) این الکترومغناطیس حول محور خود ، یک نیم دور می چرخد تا قطب های غیر همنام روبروی هم قرار گیرند.

حال اگر بتوانیم کاری کنیم که دائما قطب های + و – متصل به باطری عوض شود ، الکترومغناطیس هم مدام دور محور خود خواهد چرخید.

در موتورهای الکتریکی پیشرفته تر، آرمیچر جای میخ عمل می کند.

آرمیچر، الکترومغناطیسی است که با پیچاندن سیم حول دو یا چند میله فلزی، ساخته می شود.

سیم پیچی در آرمیچر طوری ساخته شده است که حول محور عمودی قطع شود.

حال اگر باطری را توسط دو ذغال هادی (قرمز رنگ) به محور عمودی آرمیچر متصل کنیم ، قطب های Nو S آهن ربایی در دو سر آرمیچر ایجاد می شود.

اگر آرمیچر را بین آهن ربای نعلی شکل قرار دهیم، آرمیچر یک نیم دور می چرخد، ارتباط + و – باباطری عوض می شود و قطب های آرمیچر عوض می شود.

باز طبق قانون بنیادی، قطب های همنام همدیگر را دفع می کنند و آرمیچر یک نیم دور دیگر میزند.

و با تکرار این کار، آرمیچر حول محور خود خواهد چرخید.

مجموع : 14 محصول آخرین بروزرسانی: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ تهران - خیابان سعدی جنوبی - مجتمع تجاری اداری سعدی - طبقه 4 - واحد 412 با عضویت در خبرنامه ایمیلی ابادیزل جدیدترین محصولات و اخبار سایت را در ایمیل تان دریافت کنید.

image
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

ارتباط با ما

image

شرکت سیماگر یک شرکت معتبر نرم افزاری در زمینه تولید نرم افزار، طراحی سایت ، سئو سایت، نرم افزار های حرفه ای تحت وب توزیع شده، برندینگ و تبلیغات ، بازاریابی از جمله دیجیتال مارکتینگ میباشد که نشان از توان عملیاتی این شرکت در ارائه خدمات میباشد. ما در تلاش هستیم تا با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی که امروزه مردم کشور عزیزمان ایران با آن دست و پنجه نرم میکنند با ارائه کار با کیفیت و قیمت مناسب باعث رضایت مندی مشتریان عزیزمان شویم و به عنوان مسئولیت اجتماعی خودمان سهمی در رونق کسب و کار های کشورمان داشته باشیم.

جهت مشاوره و استعلام قیمت میتوانید از طریق شماره تلفن های زیر به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید

نمونه کارها

shape
shape
shape
shape

انواع خدمات

map